Методичне об’єднання шкільних бібліотекарів району.

19 березня на базі нашої школи відбулось засідання районного методичного об’єднання шкільних бібліотекарів. Провідний бібліотекар школи Колешко Н.А. провела екскурсію по приміщенню бібліотеки. Колеги переглянули виставки бібліотеки, стенди, тематичні полички, брошури, буклети, познайомились з історією школи та бібліотеки, матеріалами про життя та творчість В.О.Сухомлинського.

Провідні бібліотекарі шкіл району були присутні на заході підготовлений спільно бібліотекарем та вчителями початкової школи – телепередача «Василь Олександрович Сухомлинський та його казки «Школи під голубим небом». Телепередача монтувалась в різних студіях: «Інформаційній», «Творчій лабораторії дітей», «Театральній», «Поетичній» та «Мистецькій». Під час заходу учасники познайомились з життям і творчістю В.О.Сухомлинського, переглянули виставу «Казковий сон» у виконанні учнів початкових класів (за мотивами оповідань В.О. Сухомлинського «Зайчик і місяць» , «Маківка і джміль»).У залі була розгорнута виставка робіт учнів школи: малюнки, аплікації, аплікації-колажі, вироби з пластиліну та пальчиковий театр за участю дошкільнят. Учні 3 класу Євміненко Олег, Васильєва Вікторія, Бабінець Михайло, Городній Дмитро презентували свої власні казки.

Всі учасники методичного об'єднання зазначили, що захід був цікавий і пізнавальний, відкрив ще незнані сторінки з життя та творчості педагогічної діяльності великого педагога-гуманіста та письменника і поета В.О.Сухомлинського.

Після проведення заходу були розглянуті питання впровадження в систему роботи універсальної десяткової класифікації та електронного відбору підручників.

Кiлькiсть переглядiв: 254