Тиждень трудового навчання, образотворчого та музичного мистецтва

З 16 по 20 квітня пройшов останній предметний тиждень у нашій школі, який поєднав трудове навчання, образотворче та музичне мистецтво. В рамках тижня відбулися заходи, в яких прийняли активну участь як учні так і вчителі школи. Відкрився тиждень акцією «Ми за чистоту», де учні проявили згуртованість, старанність та відповідальність за добробут прилеглих територій до школи та оточуючого середовища. Вікторина «Ерудит» з учнями середніх класів показала знання з предмету «Трудове навчання». Ательє «Майстриня» відкривало двері та надавало допомогу у ремонті дитячого одягу.

На виставці творчих робіт були представлені найкращі роботи, виготовлені на уроках трудового навчання та в позаурочний час, в яких переплітаються традиції українського декоративно-ужиткового мистецтва та сучасні тенденції.

Свої музичні здібності учні школи мали змогу показати у телепередачі « В. Сухомлинський та його казки». Юні художники представили свої роботи у міні-картинній галереї.

Предметний тиждень пройшов на високому рівні. Спостерігалася спритність, кмітливість, натхнення, з яким виконувалися різноманітні за змістом завдання. Всі отримали позитивні емоції від предметного тижня.

Кiлькiсть переглядiв: 304